Hirdetés

Cyberpunk 2077 - végre mi is megnézhetjük az új gameplay videót

|

A legújabb demót élőben mutatták be a gamescom résztvevőinek, nem sokkal később pedig már a világon mindenki belekukkanthatott a CD Projekt Red jövőre érkező játékába.

Hirdetés

A 20 órától livestreamet tartottak a Cyberpunk 2077 fejlesztői. Az élő adást pedig nem hiába várta a CD Projekt Red munkásságának minden rajongója, hiszen itt mutatták meg nekünk azt az új gameplayt, amelyet a gamescomon is láthattak az ott résztvevő szerencsések. 

Hirdetés

A Twitchen és Mixeren is futó (valamint számos más YouTube-csatornán is közvetített) adásban egy 15 perces anyagot láthattunk. A friss videóban először egy Mátrix-szerű jelentet láthattunk, amely során főhősünk, V egy jeges vízzel teli kádban csatlakozott a "hálózathoz". Ezt követően megismerhettünk párat Night City bandáiból, majd a karakterkreátort is láthattuk, ahol testreszabhattuk főhősünk küllemét, eloszthattuk a pontokat alapképességein, és megválaszthattuk karakterünk hátterét. A Cyberpunk 2077-ben nincsenek klasszikus értelemben vett kasztok, bármi mixelhető bármivel. A gameplay során két teljesen eltérő játékstílust mutattak be nekünk. Az egyikben a nyers erőn volt a hangsúly, a másikban viszont a lopakodáson, hackelésen és a hangtalan gyilkoláson. A Cyberpunk 2077 tényleg olyan játék lesz, amit úgy játszhatunk, ahogy éppen úri kedvünk tartja. De felesleges is tovább szaporítanom a szavakat, titeket úgyis a videó érdekel.

A Cyberpunk 2077 2020. április 16-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamikor a jövő év folyamán pedig Google Stadiára is ellátogat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)