Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a Witcher 3-nál is ambíciózusabb alkotás lesz

|

A CD Projekt Red a Witcher szériával bizonyította, hogy képes hatalmas léptékű és terjedelmű játékot készíteni, így amikor azt mondják, hogy a következő alkotásukra próbálnak még egy lapáttal rápakolni, csak még nehezebbé teszik a várakozást.

Hirdetés

Egy traileren kívül eddig nem láttunk sokat a Cyberpunk 2077-ből, de mivel a CD Projekt Red készíti, mindenki nagyon kíváncsi a játékra. Ha minden rendben megy és a csillagóállás is kedvező lesz nyáron, akkor már az E3 során mutatnak valami konkrétat.

Hirdetés

Addig is be kell érnünk a fejlesztők áltál elhintett morzsákkal. Nemrég rendezték meg a Pareto Securities Gaming Seminar-t, amely során előadást tartott Adam Kicinski, a CD Projekt Red feje. Beszédében megemlítette, hogy a Cyberpunk lesz a következő Witcher 3, azzal a különbséggel, hogy a mostani alkotással még ambíciózusabb célokat akarnak elérni.

"A célunk egy új blockbuster franchise létrehozása a kezdetektől. Egy új világban dolgozunk, egy futurisztikus világban. Úgy hisszük, hogy ez elnyeri a játékosok tetszését, és nem csak az RPG játékosokét - ez egy valódi RPG, akárcsak a Witcher; és akárcsak a Witcher 3, ez is egy érett közönségnek szól. A játék alaposan kidolgozott, részletekbe menő, értelemszerűen nyílt világgal és nyílt befejezésű játékmenettel készül."

Az üzleti célokat is magasra helyezték, de ne aggódjunk, a lengyel csapatnál a játék az elsődleges szempont, ahogyan azt már korábban kifejtették.

Az előadáson a Witcher-széria jövője is szóba került. Mivel a Witcher játékokat már a kezdetektől egy trilógiaként képzelték el a fejlesztők, ezért a Witcher 4 valószínűleg sosem fog elkészülni (legalábbis a stúdió berkein belül), de Kicinski hozzátette, hogy azt sosem mondták, hogy végleg félretették a Witcher univerzumot. Jelenleg a Cyberpunk és a Gwent köti le minden erejüket, de előfordulhat, hogy egyszer ismét fejleszteni fognak valamit kedvenc őszhajú szörnyvadászunk világában.

A teljes, több mint 8 órás Pareto Securities Gaming Seminar találkozót alább találjátok, amiben számos fejlesztőcsapat CEO-ja felszólal, így érdemes lehet egy pillantást rávetni.

Ti mit vártok a CD Projekt Red legújabb alkotásától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)