Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a HUD is teljesen testre szabható lesz

|

A demó után a rajongók kérdésekkel bombázták a CD Projekt RED csapatát, akik igyekeznek mindenre válaszolni.

Hirdetés

Miután számos médium beszámolt már az E3 és a gamescom után a Cyberpunk 2077 demójáról, a stúdió remegő kézzel ugyan, de megosztotta azt a rajongókkal is. Persze, hogy azonnal elszabadult a pokol.

Hirdetés

Míg sokan két kézzel nyomták lefelé az asztalt a trailer közben, legalább ennyien voltak azok is, akik nem tudtak megbékélni néhány dizájnbeli döntéssel. Persze a CD Projekt RED nem győzi hangsúlyozni, hogy egyelőre semmi sincs kőbe vésve, de így is rengeteg kérdést kapnak. Az alábbi tweet speciel még múlt heti termés, de így is aktuális.

Sokakat zavart a floating combat text, vagyis az ellenfelek feje fölött felvillanó sebzés értéke (pedig ez egy RPG-ben ugye elég alap), de Marcin Momot mindenkit megnyugtatott, hogy a HUD jelentős részét ki lehet majd kapcsolni, így várhatóan ezt is.

Nektek hogy tetszett egyébként a kezelőfelület?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)