Hirdetés

Mégsem készül egyszerre három Cyberpunk 2077 játék

|

Rosszul fordítottak egy lengyel interjút, úgyhogy hiába örültek annyira a rajongók.

Hirdetés

Túl korai volt az öröm, ugyanis hiába számoltunk be nemrég mi is arról, hogy a CD Projekt RED egyszerre három különálló Cyberpunk 2077 játékot is fejleszt, most kiderült, csak egy orbitális tévedésről van szó. Az információk a lengyel Bankiers.pl oldalról származtak, az ott megjelent interjút pedig egészen egyszerűen rosszul fordították le. 

Hirdetés

Legalábbis erről tájékoztatta a CD Projekt RED a PC Gamer csapatát. A lengyel nyelvű interjúban Adam Kiciński, a CD Projekt fejese a korábbi hírek szerint azt mondta, hogy "három Cyberpunk játék készül", de ez csak azt bizonyítja, hogy a Google Translate-nek nem megy hibátlanul a lengyelről angolra való fordítás. A valóság ugyanis az, hogy a CD Projekt vezetője egésze pontosan ezt mondta:

"Jelenleg összesen öt fejlesztőcsapatunk dolgozik különböző projekteken, közülük pedig három fejleszti a Cyberpunk 2077-et".

Tehát igazából arról van szó, hogy három csapat fejleszt egy játékot, nem pedig három különálló játék készül. A CD Projekt Red Warsaw, Kraków és Wrocław fejlesztői kalapálják tehát jelenleg a Cyberpunk 2077-et (a wrocławi gárda kifejezetten a kutatás-fejlesztés területére koncentrál), a varsói stúdió egy külön dedikált csapatot állított  rá a Gwentre, végül pedig a Spokko dolgozik egy egyelőre még be nem jelentett mobiljátékon - így jön össze az említett öt fejlesztőcsapat. 

Frissítés: Bár a PC Gamer a rossz fordítást hozta fel mentségnek, az eredeti lengyel hírt azért érdemes tényleg bedobni egy fordítóba, és ránézni, hogy valóban az általuk említett konkrét részletek találhatóak meg benne. A Techradar csapata egy lengyelül beszélő emberrel is átnézette az eredeti forrást, és ő is pontosan ezt erősítette meg. Szóval simán lehet, hogy a Bankiers.pl oldalon egészen egyszerűen téves információk jelentek meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)