Hirdetés

Cyberpunk 2077 - meglepő, ki szólaltatja meg Keanu Reeves karakterét a lengyel változatban

|

A színész számára nem ismeretlen a The Witcher széria.

Hirdetés

A CD Projekt RED valószínűleg fennállásának egyik legjobb döntését hozta meg, mikor a közimádatnak örvendő Keanu Reeves-re írtak egy teljes karaktert legújabb játékukban, a Cyberpunk 2077-ben, ráadásul még alig láttunk valamit Johnny Silverhandből, így számos meglepetésre számíthatunk vele kapcsolatban. 

Hirdetés

A lengyel játékosok például arra, hogy Johnny Silverhand annak a színésznek a hangján fog megszólalni az anyanyelvükön, aki a legelső, 2001-es The Hexer/Wiedzmin nevű The Witcher filmben és a hasonló című 2002-es sorozatban Ríviai Geraltot keltette életre. Ő Michal Zebrowski, akiről a stúdió egyik munkatársa, Radek Adam Grabowski rántotta a leplet Twitteren: 

A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. április 16-án várható a főbb platformokra. Ti láttátok a szóban forgó lengyel filmet és/vagy a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)