Hirdetés

Cyberpunk 2077 - lehet, hogy több hollywoodi színész is szerepelni fog benne

|

Nem kizárt, hogy Keanu Reevesen kívül más is felbukkan a történet során.

Hirdetés

Az idei E3 óta tudjuk, hogy a Cyberpunk 2077 legnagyobb sztárja Keanu Reeves lesz, aki Johnny Silverhand karakterét játssza a játékban, és rengetegszer fogjuk látni.

Hirdetés

A CD Projekt Red szóvivője és UI koordinátora, Alvin Liu beszélgetett a Video Games Chronicle csapatával, és az interjúban elmondta, hogy nem csupán azért szerettek volna együtt dolgozni Reevesszel, hogy legyen egy sztár a játék szereplői közt. Jól átgondolták, hogy mit szeretnének, és az egyes karakterek megformálóit ennek megfelelően igyekeztek kiválasztani.

Arra a kérdésre, hogy más nagy színész is szerepelni fog-e, kissé ködös válasszal azt mondta Liu, hogy erről nem beszélhet részletesen, és majd idővel meglátjuk. Nem kizárt tehát, hogy a Cyberpunk 2077 stábjában több hollywoodi színész is szerepel, viszont az ő kilétüket nagyon jól titkolja a CDPR csapata.

A játék április 16-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Ti mely színészeket tudnátok elképzelni a Cyberpunk 2077 világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)