Hirdetés

Cyberpunk 2077 - Keanu Reeves annyira szerette a szerepét, hogy kétszer annyit játszott, mint eredetileg tervezték

|

A színész nagyon szerette a közös munkát a CDPR csapatával, és Johnny Silverhand karaktere is a szívéhez nőtt.

Hirdetés

Az idei E3 óta már tudjuk, hogy Keanu Reeves karaktere, Johnny Silverhand kulcsfontosságú szereplő a Cyberpunk 2077 történetében. Neki lesz bőven a legtöbb szövege az NPC-k közül, de ehhez hozzájárult az is, hogy a színész nagyon élvezte a munkát .

Hirdetés

A Wccftech csapata készített nemrégiben interjút Luca Ward szinkronszínésszel, aki már régóta kölcsönzi hangját Reeves karaktereinek az olasz fordításokban. Ward elmondása szerint Keanu annyira szerette a szerepet, hogy megkérte a fejlesztőket, próbálják az eredetinél még többet szerepeltetni a karakterét. A CDPR állítólag ezért közel megduplázta Johnny Silverhand az eredeti szkript szerint tervezett szereplési idejét, és emiatt nyilván az olasz szinkronszínésznek is kétszer annyi munkája lett, mint eredetileg.

A CD Projekt Red ezt az információt ugyan nem erősítette meg, viszont Marcin Iwinski CEO egy interjú során megemlítette, hogy Reeves igyekezett aktívan részt venni a karaktere megformálásában, és különböző javaslatokat is tett Silverhandre vonatkozóan. A színésszel végül nagyjából 15 napnyi hangfelvételt készítettek, ez pedig az összes karakter viszonylatában a második legtöbbet beszélő szereplővé tette a karaktert.

Néhány hónap múlva végre láthatjuk és tapasztalhatjuk a végeredményt, a Cyberpunk 2077 ugyanis jövő év április 16-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)