Hirdetés

Cyberpunk 2077 - The Witcher 3: Wild Hunt színvonalú kiegészítőkre számíthatunk

|

Ezen a héten sem hazudtolja meg magát a CD Projekt RED csapata.

Hirdetés

Az ingyenes apróbb DLC-k mellett a The Witcher 3: Wild Hunt kapott két valóban combosnak mondható expanziót is. A Blood and Wine és a Hearts of Stone plusz 20-30 órával tolták ki a játékidőt (persze jóval többel, ha maximalistaként álltunk a dologhoz és minden kis titkot felkutattunk), a Cyberpunk 2077 esetében pedig valami ehhez hasonlóval készülnek majd a fejlesztők. 

Hirdetés

Prima Gamesnek adott interjúja során a Cyberpunk 2077 egyik fejlesztője, Alvin Liu jelentette ki, hogy a játék kiegészítői önmagukban is különálló, teljes élményt biztosítanak, és egyáltalán nem arról lesz szó, hogy ezeket esetleg kivágták volna az alapjátékból - ahogy ezt egyébként sajnos sok más címnél érezhettük. Mindez azért is örömteli, mert manapság messze nem kapunk már annyi single player kiegészítőt, mint a régi időkben, ahol a nagyobb játékok esetében ez bizony borítékolható volt. Természetesen egyelőre semmiféle konkrét információn sincs arról, hogy milyen nagy bővítmények érkezhetnek a jövőben a Cyberpunk 2077-hez, de ismerve a CD Projekt RED munkásságát, mi már előre dörzsölgetjük a tenyerünket. 

Ti örültök, hogy jönnek majd nagy kiegészítők a jövő áprilisban érkező játékhoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)