Hirdetés

Kiszivárgott a Cyberpunk 2077 korhatárbesorolása, durva jelenetekre számíthatunk

|

A CD Projekt RED most sem finomkodik, bőséggel számíthatunk durva, explicit játékbéli szituációkra is.

Hirdetés

Eddig sem gondoltuk, hogy a Cyberpunk 2077 a kisgyermekeknek készülne, a most de napvilágot látott brazil korhatárbesorolási részletek fényében teljesen bizonyos, hogy kifejezetten a felnőtt vásárlókat célozzák meg vele.

Hirdetés

A brazil korhatárbesorolásokért felelős intézet véletlenül már most közzétette a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatos pontos értékelését, de ezt egyértelműen nem léphették volna meg egyelőre, ezért gyorsan törölték is az anyagot. Persze az internet nem felejt, így már mindenki tudhatja, hogy bizony a CD Projekt RED szerepjátéka 18+-os cím lesz, ezt pedig nem érdemes félvállról venni a szülőknek. A részletes korhatárbesorolási dokumentumból ugyanis kiderült, hogy nem csak erőszakos jelenetekre, durva beszédre és fegyverhasználatra lehet számítani a Cyberpunk 2077-ben, hanem bizony explicit képsorok is várják a játékosokat, a meztelenség, a halál, a droghasználat vagy épp a prostitúció is szerves részét képezi a játéknak. 

Egészen pontosan "intenzív szexuális kapcsolatokat" említ a brazil korhatárbesorolás, szóval minden bizonnyal élesben mutatják majd a Cyberpunk 2077-ben azt, hogy... nos, a karakterek nagyon szeretik egymást. Száz szónak is egy a vége: lehetőleg a kisöcsit ne engedjétek majd leülni a játék elé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)