Hirdetés

Cyberpunk 2077 - ilyen lehet a többjátékos rész

|

Ugyan a CD Projekt még hét lakat alatt őrzi a Cyberpunk 2077-tel kapcsolatos részleteket, néhány pletyka feltűnt arról, milyen online komponenseket építhet be a lengyel csapat.

Hirdetés

Nem tudjuk, jelenleg mikorra tervezik a Cyberpunk 2077 munkálatainak befejezését, de a CD Projekt RED valószínűleg még egy darabig nem mutatja meg a játékot a nagyközönségnek. Talán pont ezért tapadnak rá a rajongók minden egyes adatfoszlányra és pletykára, amik a játék kapcsán felmerülnek, nemrég például a többjátékos lehetőségekről.

Hirdetés

Azt már tavaly megtudtuk, hogy a Cyberpunk 2077-nek lesz egy átmenet nélkül aktiválható online komponense, mikor a lengyel csapat kutatási támogatást kért a technológia megvalósításához. Egy videós csapat, a Triple S League állítása szerint egy, a fejlesztőcsapaton belüli forrással beszélt a készülő játékról, aki elmondta, hogy a Cyberpunk motorját eredetileg nem online játékhoz tervezték, így a technológiát is át kell alakítaniuk, hogy működésre bírják a többjátékos elemeket.

Ennek ellenére nem utólag csapják az RPG-hez, hanem kiemelten kezelik a multiplayer beépítését, de a CDPR munkatársa szerint, nem is esnek át a ló túloldalára és nem alakítják MMO-vá a jövőben játszódó szerepjátékot. Ha hihetünk a névtelen forrásnak, a közösségi funkciók egy részét a játékbeli bárokba betérve találjuk meg, számíthatunk például egy, mások ellen játszható minijátékra, ami hangulatát tekintve a Gwenthez hasonlít majd. Egyelőre persze azt sem tudjuk, hogy mikor erősítik vagy cáfolják meg mindezt a Cyberpunk 2077 készítői - ha nem alakul át teljesen az online rész a nyilvános bejelentésig -, úgyhogy érdemes ezeket az infókat csupán pletykaként kezelni.

Mit gondoltok, mennyire viszi el a többjátékos mód felé a játékot a CD Projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)