Hirdetés

Cyberpunk 2077 - magyar felirattal érkezik

|

A jelek szerint a CD Projekt Red ismét gondol kis hazánkra, így azok is élvezhetik majd a kalandot, akik nem tudnak angolul.

Hirdetés

Nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg a Cyberpunk 2077 az egyik legjobban várt játék, hiszen a lengyel fejlesztők már bizonyítottak, így nem meglepő, hogy sokan már most bizalmat szavaznak nekik. Nemrég pedig kiderült egy olyan apróság, aminek a hazai játékosok biztosan örülnek majd.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 Twitter-oldala elég gyakran válaszol a kérdésekre, és most a különféle lokalizációk kapcsán is megosztottak némi információt a fejlesztők. Kiderült, hogy elég sok nyelven lesz feliratozva a játék, és ezek között ott van a magyar is, tehát nem kell a hazai játékosoknak majd rajongói magyarításra várniuk.

Ti magyarul vagy angolul szeretitek jobban a játékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)