Hirdetés

Cyberpunk 2077 - állítólag idei megjelenéssel terveznek

|

Az E3-on bejelentik a megjelenési dátumot, de esélyes még egy halasztás.

Hirdetés

Már majdnem beletörődtünk, hogy még évekig nem játszhatjuk a CD Projekt RED új játékát, aztán felpörögtek az események. A kiadó nagy erőkkel lesz ott az E3-on: várhatóan feltűnik majd az Xbox konferencián, saját panelbeszélgetése lesz az E3 Coliseumban, mi több, egyre több forrás erősíti meg, hogy a dátumot is bejelenti.

Hirdetés

A mindig jól értesült, kotakus Jason Schreier három forrásra hivatkozva állítja, hogy a CDPR 2019-ben akarta kiadni a játékot, és várhatóan 2019-es megjelenési dátumot jelent majd be az E3-on. Ugyanakkor a stúdión belül erősen kételkednek abban, hogy elkészül a játék idén, ehelyett 2020 elejét tartják reálisnak. Lehet, hogy egy 2019-es dátumot kapunk, de készüljünk fel egy későbbi halasztásra is.

Várunk türelemmel, már két hetet sem kell kibírni a megerősítésig. Figyeljétek a GSO-t az E3 alatt, jövünk minden infóval!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)