Hirdetés

Egészen őszig csúszik a Cyberpunk 2077 megjelenése

|

Nem tudja tartani az árpilisi célt a CD Projekt Red csapata, szinte pontosan 5 hónapot késik a játék.

Hirdetés

CD Projekt Red Twitteren jelentette be a szomorú hírt: mégsem jelenik meg idén tavasszal a Cyberpunk 2077. Eredetileg ugyebár 2020. április 16-án kellene megérkezni a grandiózus kalandot ígérő szerepjátéknak, de végül egészen szeptemberig várnunk kell majd rá. 

Hirdetés

Egészen pontosan szeptember 17-én fog megjelenni az új tervek szerint a Cyberpunk 2077 (aznap én egyébként épp 33 éves leszek, de most egyáltalán nem örülök annak, hogy így könnyen meg van oldva a szülinapi ajándékom), a stúdió indoklása pedig végtelenül egyszerű: bár már most is kész van a játék, de úgy érzik, bőven van még munka, ami elvégzésre vár, ők pedig a lehető legtökéletesebb produktumot akarják elénk lerakni. Ehhez további tesztelésre, javítgatásra, csiszolgatásra van szükség.  

A hír kétségtelenül nagyon szomorú, de vigasztaljon mindenkit az, hogy ők tényleg azok a srácok, akiknek elhisszük, tökéletes munkát akarnak prezentálni. Szeptemberben meglátjuk, hogy siker-e nekik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)