Hirdetés

Cyberpunk 2077 - az egyjátékos kampányban biztosan nem lesznek mikrotranzakciók

|

Egy interjúban kifaggatták a krakkói iroda fejét, aki szerint bármilyen fizetős megoldás az egyjátékos módban rossz üzenet lenne a rajongók felé.

Hirdetés

A GameSpot elkapta John Mamaist a PAX Australián, aki elég nyíltan véleményezte a mikrotranzakciókat. Újra nyomatékosította, hogy a Cyberpunk 2077-ben nem lesznek ilyen megoldások, mivel szerintük ez úgy alapvetően egy borzalmas ötlet lenne, és azonnal elveszítenék vele a rajongók tiszteletét. Szóval aki még esetleg kételkedik, azt most újra igyekeznek megnyugtatni.

Hirdetés

Azt azért ő is beismeri, hogy ilyen döntést hozni nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik:

"Szerintem nem jó ötlet mikrotranzakciókat beépíteni a megjelenés után. Érthető, hogy felmerül a dolog, mert jövedelmező lehetőségnek hangzik. Valószínűleg nagyon nehéz helyzetbe kerül az, akinek döntenie kell, hogy legyenek-e vagy sem. Ugyanakkor, ha mindenki utálja őket, akkor miért lépnénk meg valamit, amivel elveszíthetjük a vásárlóink bizalmát?"

A kijelentés megerősíti Adam Kicinski, a CD Projekt RED elnökének korábbi nyilatkozatát, miszerint a Cyberpunk 2077-ben nem lesznek mikrotranzakciók, hiszen az egy The Witcher 3-hoz hasonló, erős egyjátékos részt tartalmaz majd.

A kérdés csak az, hogy a többjátékos résszel mi lesz a helyzet. Kicinski ebben a tekintetben nem adott meggyőző választ, egyszerűen csak annyit mondott, hogy mindent fontolóra vesznek. Még van idejük matekozni rajta 2020. április 16-áig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)