Hirdetés

CyberPunk 2077 - mindenki beszéljen a saját nyelvén

|

Elérkezett az idő, amikor már az egy nyelvet beszélő szereplőkkel zsúfolt világok is hiteltelennek tűnnek: miért ne lehetne elmerülni egy vérbeli Bábel-világban?

Hirdetés

A CD Projekt RED érdekes újításon gondolkozik a készülő Cyberpunk 2077 játékuk kapcsán: szeretnék, ha a különféle nemzetiséghez tartozó NPC-k a saját anyanyelvükön szólalnának
meg. Ahhoz persze, hogy a játékos megértsen mindenkit, egy fordító-implantátumra lenne szüksége.



Sebastian Stepien a CD Projekt RED-től azt nyilatkozta, hogy ez a megoldás még csak ötlet szintjén létezik, de mindenképpen szeretnének egy olyan rendszert, amely gazdagítja a világról alkotott képünket.

Az ötlet az, hogy minden szereplő szövegét a saját nyelvén vennék fel, és a használható implantátum szintjétől függően fordíthatná gyengébben, vagy szöveghűbben a hallottakat. Annyi biztos, ez egy újabb mélységet adna a játéknak, rá lehetne pörögni rendesen.

Az előzetesre emlékeztek még, ugye? Nem semmi hangulatkeltés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)