Hirdetés

Cyberpunk 2077 - megjelenéskor nem fogja támogatni a modokat

|

Persze ez nem jelenti azt, hogy később sem.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunthoz annyi és olyan változatos modok készültek a kiváló és lelkes közösségnek köszönhetően, hogy a rajongók egy része valószínűleg elképzelni sem tudja már a kultikus szerepjátékot néhány módosítás nélkül. Szerencsére erről a stúdió következő projektje kapcsán sem kell lemondaniuk.

Hirdetés

Marcin Momot, a CD Projekt RED közösségi vezetője a Cyberpunk fórumon árulta el, hogy a megjelenéskor még nem lesz modtámogatás, jelenleg minden erejükkel arra fókuszálnak, hogy kiadják a játékot, viszont a jövőben mindenképpen szeretnék majd ilyen módon is támogatni a közösséget. Momot válasza nem is lehetne logikusabb, hiszen miért akarná bárki már azelőtt modolni a játékot, hogy végigjátszotta volna? Ríviai Geralt utolsó kalandjából kiindulva pedig nem könnyen szabadulunk majd a CD Projekt RED által megálmodott világból (és akkor a magas újrajátszhatósági faktort még nem is vettük figyelembe).  

A Cyberpunk 2077 az E3 egyik legnagyobb dobása lesz, talán még a megjelenési dátum is kiderül, így mindenképpen érdemes lesz figyelni a közeljövő híreit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)