Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a művészeti album ízelítőt adott a térképből

|

Elindult az előrendelés, a játékosok máris lecsaptak minden apró részletre.

Hirdetés

Mivel a Cyberpunk 2077 már a fejlesztés utolsó szakaszában jár, ezért számítunk rá, hogy egyre többet mutat majd meg belőle a CD Projekt RED. A térképre például szívesen vetnénk egy hosszabb pillantást, hiszen bár a fejlesztők meséltek az egyes területekről, magát a mapot nem láttuk még. 

Hirdetés

Ha csak részlegesen is, de ezt orvosolja az a "The World of Cyberpunk 2077" nevezetű művészeti album Deluxe változata, amelyet az Amazon nemrég előrendelhetővé tett, ugyanis egy Johnny Silverhand poszter, valamint pár graffiti és matrica mellett Night City térképéből is ad ízelítőt: 

A korábbi információk alapján a Cyberpunk 2077 területe egyébként nem lesz akkora kiterjedésű, mint a The Witcher 3: Wild Hunté, viszont függőlegesen is közlekedhetünk majd az épületekben, szóval így is bőven tartogat majd elég felfedeznivalót.

A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. április 16-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)