Hirdetés

Cyberpunk 2077 - lesz New Game Plus mód

|

Egy végigjátszás alatt esélyünk sem lesz látni mindent.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 sztoriját nagyban befolyásolják majd a döntéseink. Egyes választásaink elvághatnak utakat, melyeket aztán sosem járhatnánk be az adott végigjátszásban. Szerencsére ez nem lesz hatalmas probléma a New Game Plus módnak köszönhetően.

Hirdetés

Egy lengyel magazin, a PSX Extreme a legutóbbi számában megerősítette, hogy a fejlesztők ténylegesen dolgoznak a pletykált New Game+ opción. A CD Projekt RED még nem volt kész részleteket mondani, de annyit kiszedtek belőlük a lengyel kollégák, hogy biztosan lesz ilyen lehetőség.

Néhány további apróság is kiderült a cikkből, mint például, hogy V lakását nem lehet majd átrendezni, és hogy a világban majdnem teljesen kihaltak a kisállatok, így csak a leggazdagabb elithez tartozóknál fogunk látni kutyákat és hasonlókat.

A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. április 16-ára esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)