Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a következő generáció hardvereit is bőven kihasználja majd

|

A CD Projekt Red elnöke megosztott néhány apróságot a készülő játékukról, ami a jelek szerint eléggé előrehaladott technológiát használ majd.

Hirdetés

A CD Projekt Red már bebizonyította, hogy remekül értenek a játékfejlesztéshez, így pedig érthető, hogy a rajongók már borzasztóan várják a lengyel stúdió következő nagy dobását, és minden apró információmorzsát örömmel fogadnak. Nemrég meg is tudtunk egy-két érdekességet a játékról, ami egy eléggé ambiciózus projektnek tűnik.

Hirdetés

A csapat feje, Adam Kicinski a 2017-es pénzügyi évről tartott előadás közben ejtett néhány szót a Cyberpunk 2077-ről, és ugyan túl sok konkrétumot most sem tudtunk meg, azért elég érdekes dolgokról beszélt. Elmondta például, hogy a játékot működtető technológia nagyon előrehaladott lesz, és kihasználja majd a jövőben megjelenő, erősebb hardvereket. Ez tulajdonképpen bármit jelenthet, de nagy valószínűséggel arra utalt Kicinski, hogy a Cyberpunk 2077 a következő generációs konzolokra is megjelenik majd, és PC-n is elképesztő látványt fog nyújtani.

A stúdió vezetője azt is megerősítette, hogy a csapat azon dolgozik, hogy egy egyjátékos kalandot tárjanak a rajongók elé, aminek középpontjában a történet áll, és megtervezhetjük benne saját karakterünket, illetve több kaszt közül is választhatunk majd. Nem elhanyagolható tény, hogy az ígéretek szerint semmiféle mikrotranzakció sem kerül a Cyberpunk 2077-be. Bár a megjelenéskor még biztosan nélkülöznünk kell a multis vonalat, de később még akár a többjátékos mód is bekerülhet a játékba, szóval akik ezt az irányt preferálják, ne mondjanak le minden reményről. 

Adam Kicinski azt ígérte, hogy még az idei E3 előtt leleplezik mindazt, amit majd az eseményen is bemutatnak, tehát várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)