Hirdetés

Cyberpunk 2077 - next-gen konzolokra is jöhet?

|

A lengyel szerepjáték mesterek gőzerővel munkálkodnak azon, hogy a legújabb alkotásuk az új generációs gépeken is nagyot szóljon.

Hirdetés

Tény, hogy a CD Projekt RED lelkes gárdáját most rendesen lefoglalja a legújabb Geralt kaland körül zajló hatalmas munka, de ez nem jelenti azt, hogy a beígért Cyberpunk 2077 nem készül gőzerővel.

Rafal Jaki, az üzleti fejlesztések menedzsere elárulta egy interjúban, hogy jelenleg körülbelül 210 ember foglalkozik a két projekttel. A 100 fős "vörös" csapaté a The Witcher 3, míg a kisebb "fekete" csapat kizárólag a Cyberpunk fejlesztésén dolgozik. Létezik továbbá egy kis független csoport, amely a két játékhoz elengedhetetlen technikai hátteret hegeszti megállás nélkül, ugyanis poligonokból sosincs elég.

Jaki szerint kiválóan folyik a munka a cégnél, arról nem is beszélve, hogy mindenki nagyon elégedett az eddig elért eredményekkel: "Nem felvágni akarok vagy ilyesmi, de amivel a srácok eddig előálltak egyszerűen elképesztő". Hozzátette, hogy a garantált PC verzió mellett a next-gen változat is nagyon valószínű, de ezt még túl korai készpénznek venni.

Már csak azért is, mert a Cyberpunk 2077 legközelebb 2015-ben kerülhet a boltok polcaira, míg a The Witcher 3 valamikor jövőre jelenik meg PC-n, és következő generációs konzolokon.

Ti melyik játékot várjátok jobban? Cyberbűnözés, vagy démonvadászat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)