Hirdetés

A fejlesztők tagadják, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenés a next-gen konzolokra vár

|

Az elcsúsztatott megjelenéssel a Cyberpunk 2077 nagyon közel kerül az Xbox Series X és a PlayStation 5 debütálásához, ennek ellenére a stúdió a jelenlegi konzolgenerációra dolgozik.

Hirdetés

A CD Projekt Red tegnap jelentette be, hogy szeptember 17-re csúszik az év legjobban várt játékának premierje. Noha mind türelmetlenül vártuk az áprilisi megjelenést, biztosak vagyunk benne, hogy a fejlesztők a lehető legjobban használják fel az extra időt, és egyre erősödik a gyanú, hogy ebből két konzolgenerációra kiadott játék lesz.

Hirdetés

A fejlesztők már most is megfeszített erővel dolgoznak azon, hogy tökélyre csiszolják a játék mechanikáit, így valószínűleg a stúdiónak nem állnak rendelkezésére erőforrások ahhoz, hogy az új konzolokra szánt verziókon  kezdjenek dolgozni. A CD Projekt Red vezérigazgatója, Adam Kiciński elmondta, hogy a megjelenést leszámítva minden a korábbi terveknek megfelelően halad:

"Aszerint a terv szerint haladunk, amit korábban célul tűztünk ki. A Cyberpunk 2077-et mindig is PS4-re és Xbox One-ra szántuk. Gondolkozunk a következő generáción, de egyelőre a jelenlegi konzolokra koncentrálunk. Ez a terv marad érvényeben."

Kiciński korábban nyilatkozta, hogy ha lehetőségük lesz az újabb generációkra is kiadni a játékot, akkor valószínűleg arra is sor kerül, de úgy néz ki, hogy erre még várnunk kell majd. A stúdió azt is elmondta, hogy nem félnek attól, hogy milyen hónapban adják ki Cyberpunk 2077-et, mivel szerintük egy nagy, egyjátékos RPG remek történettel mindig megtalálja majd a helyét a piacon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)