Hirdetés

Cyberpunk 2077 - kicsi az esélye annak, hogy megjelenik Switchre is

|

A CD Projekt Red egyik fejese elég rossz hírrel szolgált a hibrid konzolt használó játékosok számára.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint összesen négy platformon lesz elérhető a Cyberpunk 2077 a jövő évi megjelenésekor, így mindenki szabadon eldöntheti, min szeretné játszani. A Nintendo Switch sajnos nincs köztük, és jó esély van rá, hogy ez így is marad.

Hirdetés

A nagyobb játékok kapcsán egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy meg fog-e jelenni Switchre. Több olyan multiplatform cím van, ami ellátogatott a hibrid masinára, és hamarosan például a CD Projekt Red nagysikerű szerepjátéka, a The Witcher III: Wild Hunt is elérhetővé válik a gépen. Viszont nem valószínű, hogy a lengyelek következő alkotása is követi majd Geralt kalandját.

A GameSpot ugyanis a PAX Australián megkérdezte John Mamais-t, a CD Projekt Red krakkói irodájának vezetőjét, hogy van-e esély a Cyberpunk 2077 switches megjelenésére. A válaszból az derült ki, hogy szerinte a The Witcher III switches portja is elképzelhetetlennek tűnt, így majd eldől, hogy sikerül-e megcsinálniuk ugyanezt a cyberpunk kalanddal is. Jelenleg úgy gondolja, hogy valószínűleg nem.

Ti örülnétek neki, ha Nintendo Switch-re is megjelenne a Cyberpunk 2077?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)