Hirdetés

Cyberpunk 2077 - ekkora hely kell majd PS4-en

|

Még nem kell azon aggódni, hogy a megjelenésig már nem lesz időnk takarítgatni a tárhelyet, de azért érdemes megjegyezni, mennyi hely kell majd 2020 áprilisában.

Hirdetés

Most, hogy már tudjuk a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát, egyre több apró, technikai infó lát napvilágot. A játék PlayStation 4 oldalán most felbukkant például a játék mérete, ami ugyan a megjelenésig változhat, de elég jó képet ad arról, hogy mire is számíthat a nagyérdemű, aki konzolokon ugyebár állandóan küzd a tárhely hiánnyal (vagy külső HDD-vel oldja meg a problémát, érdemes amúgy).

Hirdetés

Ha hihetünk a jelenlegi leírásnak, akkor nagyjából 80 GB helyre lesz szükségünk. Ez ugyan nem a legnagyobb méret, amit valaha láttunk, de akinek a PS4 a fő platformja, annak szüksége lesz némi takarításra. Az Xbox One és PC-s méreteket egyelőre nem ismerjük, de mi arra számítunk, hogy azokon a platformokon ennél csak nagyobb számok várhatóak, illetve a megjelenéskor esedékes patch is jelentősen növelni szokta a helyigényt. 

A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. április 16-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)