Hirdetés

Cyberpunk 2077 - nem vezethetünk repülő járműveket a játékban

|

A játék ugyan a jövőben játszódik, de ennek ellenére továbbra is szükségünk lesz az utakra, ha el szeretnénk furikázni valahova.

Hirdetés

A játékosok nagy része valószínűleg már előrendelte a Cyberpunk 2077 valamelyik verzióját, és türelmesen számolja a napokat a jövő tavaszi megjelenésig. Szerencsére addig sem kell nélkülözni a CD Projekt Red új játékát, hiszen folyamatosan érkeznek az új információk.

Hirdetés

Pawel Sasko, a Cyberpunk 2077 küldetésekért felelős vezető dizájnere a VG247 interjújában erősítette meg, hogy főhősünk csak a földön vezethet majd különböző autókat és motorokat. Lesznek ugyan repülő járművek a futurisztikus játékban, és az is megesik majd, hogy V egy ilyenben tartózkodik, de ezek mind a sztorihoz kapcsolódnak, így nem mi terelgethetjük őket a levegőben.

Csónakok is helyet kapnak a játékban, de sajnos ezeket sem vihetjük el egy körre. Főszereplőnk viszont tud úszni, tehát nem kell attól tartanunk, hogy a vízbe esve csúfos véget ér a kaland.

Nektek hiányoznak majd a légi és vízi járművek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)