Hirdetés

Cyberpunk 2077 rövidebb lesz, mint a The Witcher 3

|

Jó okuk van erre a döntésre, ugyanis bármennyire is furcsán hangzik ez, sokan sosem fejezték be a The Witcher 3: Wild Huntot.

Hirdetés

Nyilván nem lehet csak játékórákban mérni a minőséget, de azért nem árt tudni, hogy ez a kaland nem lesz olyan hosszú, mint Geralt utolsó története. Mindezt a CD Projekt Red illetékesei ismerték el hivatalosan, egészen pontosan Patrick K. Mills senior quest designer árulta el a részleteket a Cyberpunk 2077 Night City Wire post-show során. 

Tudatos döntés húzódik meg a mögött, hogy a Cyberpunk 2077 valamennyivel rövidebb lesz, mint a The Witcher 3: Wild Hunt kampánya, Patrick K. Mills szerint ugyanis nagyon sok játékos egészen egyszerűen nem ért a The Witcher 3 végére, valahol útközben elengedték a valóban nagyon hosszú, de minden percében lebilincselő szerepjátékot. 

Hirdetés

Fontos azonban megjegyezni, hogy mindez szigorúan a fő történetszálra vonatkozik, ezt érezték a fejlesztők indokolatlanul hosszúnak a The Witcher harmadik részében. Arról ugyan nem kaptunk pontos részleteket, hogy mennyi időt ölel majd fel egy teljes végigjátszás, de Mills szerint temérdek játékórával kitolja a Cyberpunk 2077-et az, ha minden egyes mellékküldetésnek is a végére akarjunk érni. 

How Long To Beat oldal szerint egyébként a The Witcher 3 fő történetszálát átlagosan 51 és fél óra alatt göngyölítették fel a játékosok, míg a teljesen végigjátszáshoz, vagyis az összes játékbéli feladat teljesítéséhez átlagosan 172 órára volt szükségük. 

Nektek hány óránál állt meg a számláló a The Witcher 3: Wild Hunt esetében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)