Hirdetés

Cyberpunk 2077 - bármikor magadhoz hívhatod a verdáidat

|

Nagyjából úgy fog működni a megoldás, mint a The Witcher 3-ban a lovaddal.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077-ben gyűjtögethetünk motorkat és autókat kedvünkre, ami tök jó, de felmerül ezzel kapcsolatban az a kérdés, hogy mi lesz akkor, ha le kell parkolnunk az egyiket. A játék vezető küldetés dizájnere szerint emiatt nem kell aggódnunk.

Hirdetés

A rendszer nagyon hasonlóan működik majd, mint a The Witcher 3-ban Roach esetében.

"A járgányokban van AI, szóval ha magadhoz hívod őket, akkor elindulnak feléd. Látni fogod, hogy merre jár és mikor fog odaérni hozzád. Otthagyhatod a kocsidat vagy motorodat bárhol, megnyomsz egy gombot és 'bzzt!' már gurul is feléd."

A gyűjtögetést nagyban megkönnyíti majd, hogy minden megvásárolható házhoz tartozik egy garázs is, ahol tárolhatjuk a szerzeményeinket. A garázsban azt is megadhatjuk, hogy melyik high tech szekér legyen a kedvencünk.

Egyelőre a CD Projekt RED sem tudja, hogy mennyi verdát szedhetünk össze, mivel még azt sem tudják mennyi lesz a világban felbukkanó típusok száma. El szeretnék érni, hogy mindnek meglegyenek a sajátosságaik, de emiatt nem tudnak végtelen számú modellt bedobni.

A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. április 16-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)