Hirdetés

Cyberpunk 2077 - ütősnek ígérkezik a soundtrack

|

Kiderült, hogy két olyan zenész is dolgozik a Cyberpunk 2077 dallamain, akik rengeteg más videojátékhoz készített muzsika mellett a Guns 'N Roses együttessel is dolgoztak.

Hirdetés

A CD Projekt RED nem csinál belőle titkot, hogy következő játékán, a Cyberpunk 2077-en többen dolgoznak, mint a Witcheren valaha, de ez nem is meglepő, hiszen ambiciózusabb projekt is, mint Ríviai Geralt búcsúja. Mint ahogyan az 2016 februárjában kiderült, a szakemberek között találjuk a The Witcher 3 zeneszerzőjét, Marcin Przybylowiczet is, azonban nem ő az egyetlen, aki a zenei részért felel. 

Hirdetés

A GamingBolt számolt be róla, hogy Bryan Mantia és Melissa Reese szintén a Cyberpunk 2077 soundtrackjén dolgoznak. Mantia dobos és komponista, eddigi pályafutása során olyan híres rockbandákkal játszott együtt, mint a Guns N' Roses, a Godflesh, a Primus és a Praxis, valamint olyan videojátékokhoz szerzett zenét, mint az Infamous 2 és a Twisted Metal. Egy korábbi interjú során maga is megerősítette a közreműködését. Reese zenész és modell, jelenleg is a Guns N' Roses tagja. Videojátékos referenciái között találjuk a Twisted Metalt, az Infamous: Second Son-t és a Bloodborne-t is. Bryannel évek óta dolgoznak együtt, "Brain and Melissa" néven emlegetik a szerző-duót. 

Mantia korábban azt mesélte, hogy ez a projekt nagy kihívás számára, ugyanis a fejlesztők olyan zenét szeretnének, amilyet még soha nem hallottak. Olyat, ami úgy hangzik, mintha 2077-ben szerezték volna. Ő pedig nagyon izgatott, mert imádja a "fehér zajt" és ki kell találnia, milyen dallamok lesznek hatvan év múlva.

Mi pedig a Cyberpunk 2077 miatt vagyunk nagyon izgatottak. Remélhetőleg az idei E3-on már többet is láthatunk majd belőle. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)