Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a soundtrack újabb dalát hallgathatjuk meg

|

Egy svéd punk banda, a Refused egyik zenéje is felcsendül a CD Projekt RED ígéretes játékában.

Hirdetés

Már csak pár nap választ el minket attól, hogy negyed órán keresztül belenézhessünk az egyik legjobban várt játék, a Cyberpunk 2077 játékmenetébe, addig pedig egy dal újra és újrahallgatásával üthetjük el az időt. 

Hirdetés

Biztosak vagyunk benne, hogy a fejlesztőcsapat nagy gondossággal válogatta össze a Cyberpunk 2077 soundtrackjét, amelyen többek között helyet fog kapni egy svéd punk rock zenekar, a Refused egyik száma, a Never Fade Away. Íme: 

A banda egyébként nem csak egyetlen zenével járul hozzá a CD Projekt RED nagyszabású projektjéhez, több számot is írtak hozzá a Samurai bandanév alatt (mint amilyen a linken keresztül meghallgatható Chippin' In is). A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. április 16-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)