Hirdetés

Cyberpunk 2077 - elvileg kiszivárgott, hogy mit tartalmaz a Standard Edition

|

A The Witcher 3 után cseppet sem lepődtünk meg azon, hogy a CD Projekt RED mennyi mindent zsúfol a játék alapkiadásába.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, hogy egy újabb szivárgásról van szó, de ezek már legalább annyira az E3 szerves részét képezik, mint az új bejelentések és az élőben közvetített sajtókonferenciák. Ezúttal a Cyberpunk 2077 kapcsán tudunk beszámolni egy kiszivárgott anyagról, ugyanis elvileg egy olyan képet láttok lentebb, ami a játék alapkiadásának ajándék tartalmait prezentálja. 

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy a kép forrása a ResetEra, szóval érdemes azért kellő kétely mellett kezelni, de azért meg kell hagyni, hogy elég hiteles anyagnak tűnik. A Cyberpunk 2077 PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadásai miatt ott feszítenek az extrák is: Night City térképe, a játék világát bemutató füzet, pár képeslap, illetve egy halom matrica. A jobb felső sarkokban pedig a digitális ajándékokról olvashatunk lengyelül: a vásárlóknak jár majd a Cyberpunk 2077 soundtrackje, a Cyberpunk 2020 asztali szerepjáték szabálykönyve, egy mini artbook, és egy csokornyi háttérkép. 

Simán kinézzük a CD Projekt RED csapatából, hogy tényleg ennyi meglepetés pakolnak be az alapkiadásba. A Cyberpunk 2077 megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, de az E3 folyamán az új gameplay anyagok bemutatása mellett akár erre is fény derülhet. 

Nektek tetszik a fenti pakk? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)