Hirdetés

Cyberpunk 2077 - a The Witcher III: Wild Hunt rendezője felel a dizájnért

|

Geralt kalandja után ismét egy nagyszabású projektben vállalhat kulcsszerepet a CD Projekt Red egyik munkatársa.

Hirdetés

A lengyel stúdió remek munkát végzett a The Witcher III: Wild Hunttal így mindenképp bizakodásra ad okot, hogy a következő játékukon is nagyszerű szakemberek dolgoznak. Ráadásul most még a csapat előző sikerjátékának rendezője is beszállt a projektbe.

Hirdetés

Konrad Tomaszkiewicz nem csak a The Witcher III: Wild Hunt fejlesztésében vett részt rendezőként, hanem az alapjáték mellé érkezett, szintén zseniális DLC-k elkészítése során is ezt a szerepet töltötte be. Most pedig úgy tűnik, ismét fontos pozíciót kapott, ugyanis Tomaszkiewicz LinkedIn-profilján az olvasható, hogy idén februártól már a Cyberpunk 2077 dizájnért felelős rendezőjeként dolgozik a stúdiónál. Ez pedig mindenképp jó hír azoknak, akik már tűkön ülve várják a játékot, hiszen újabb tapasztalt fejlesztővel bővült a gárda.

Szerintetek hozza majd a stúdiótól elvárt színvonalat a Cyberpunk 2077?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)