Hirdetés

Cyberpunk 2077 - bármilyen testet összerakhatunk

|

A lehetőségek tárháza szinte végtelen, akár a nemeket is kombinálhatjuk

Hirdetés

Továbbra is rengeteg olyan dolog van a Cyberpunk 2077-ben, amin aktívan dolgoznak a fejlesztők. A karaktergenerálót már a tavalyi demóban megmutatták egy pillanatra, de a feature még nincs véglegesítve, mert a csapat a lehető legtöbbet szeretné kihozni belőle.

Hirdetés

A karaktergenerálás azután lett beszédtéma, hogy az egyik E3-as plakáton feltűnt egy szemmel láthatóan transznemű karakter, aki egy koktélt árul a "Mix it up!" szlogennel.

Mivel ez volt az első ilyen modell a játékban, sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon hogyan viszonyul majd kérdéshez a játék. Most a rendező, Mateusz Tomaszkiewicz tette tisztába a dolgokat.

Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon érzékeny és fontos téma, amin rengeteget gondolkoztunk. Az egyik dolog amit meg szeretnénk valósítani a játékban (és azért nem mutattuk még meg eddig, mert nincs kész), az az, hogy annyi lehetőséget adjunk a játékos kezébe a karaktergenerálásnál, amennyit csak lehet. Hogy a játékosok bármilyen vonást használhassanak, hogy olyan karaktert alkossanak, amilyet csak szeretnének. Ugyanez igaz a hangokra is, a játékosok szabadon választhatnak. Nem könnyű ezt implementálni, de dolgozunk rajta.

A CD Projekt RED nagy hangsúlyt fektet arra, hogy hogyan ábrázolják a transznemű karaktereket azon túl is, hogy milyenre faragjuk a főhőst:

Nem akarjuk, hogy bárki azt gondolja, figyelmen kívül hagytuk vagy rosszul kezeltük a dolgot.

A transzhumanizmus egyébként is központi téma lesz a Cyberpunk 2077-ben, úgyhogy remélhetőleg a csapat tényleg talál egy olyan megoldást, amivel mindenki elégedett lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)