Hirdetés

Cyberpunk 2077 - hamarosan új infók jönnek?

|

Ugyan érdemi infót nem tettek közzé a Cyberpunk 2077 készítői, lehet, hogy erre készülnek, ugyanis az eddigi csend helyett legalább életjelet adtak magukról a játék egyik hivatalos csatornáján.

Hirdetés

A 2013-as bejelentése óta nem sokat tudtunk meg a Cyberpunk 2077-ről, csupán egy-egy rendkívül homályos nyilatkozat, vagy a csapat által pályázatokra beadott dokumentumok alapján találgathattunk, milyen is lehet a CD Projekt RED következő nagy játéka. Hacsak nem szórakozik velünk a játék csapata, ez hamarosan megváltozik és új infókat is megtudhatunk.

Hirdetés

Erre abból következtethetünk, hogy a Cyberpunk 2077 hivatalos Twitter-fiókja, ami 2013 óta egy darab üzenetet nem tett közzé, most ismét csiripelt egyet. Igaz mindössze a "beep" szót osztották meg, ami információt nem hordoz, de jelzi, hogy talán a közeli jövőben számíthatunk valamilyen újdonságra ezen a csatornán. A lengyel csapaton kívül valószínűleg nem sokan tudnának ennyi új követőt szerezni egy ilyen semmitmondó üzenettel, de korábbi teljesítményük alapján ez nem érdemtelen.

Ti is várjátok már, hogy végre többet is megtudjunk a Cyberpunk 2077-ről? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)