Hirdetés

Cyberpunk 2077 - tavaly óta sokat változott a játék

|

Eddig csak egy nagyon apró szeletet láthattunk a CD Projekt Red új alkotásából, ami az elmúlt hónapokban komoly változásokon ment keresztül.

Hirdetés

Egyelőre mindenki csak tippelgetni tud, hogy mikor jelenhet meg a régóta várt Cyberpunk 2077, ám ennek ellenére már most rengeteg rajongót vonzott maga köré a játék. A fejlesztők gőzerővel dolgoznak, hogy minél jobb élményben lehessen részünk.

Hirdetés

Tavaly már belenézhettünk egy kicsit a játékba, hiszen a CD Projekt Red hozott nekünk egy elég terjedelmes gameplay videót. Sokakat már akkor levett a lábáról, de úgy tűnik, hogy tudják még fokozni a dolgot a lengyel fejlesztők. Mateusz Tomaszkiewicz rendező ugyanis nemrég azt nyilatkozta, hogy jelenlegi állapotában a játék egészen más, mint amit tavaly bemutattak a nagyérdeműnek. Hozzátette még, hogy folyamatosan csiszolgatják a kalandot, illetve azon is agyalnak, hogyan lehetne érdekesebbé tenni azt. Ráadásul még egy csomó olyan apróság van, amit meg sem mutattak nekünk.

Tomaszkiewicz továbbá azt is elárulta, hogy vannak még olyan ötleteik a játékmenet kapcsán, amelyek tetszenek a csapatnak, de nem állnak készen a megvalósításra. A rendező a játékbeli lövöldözésre is kitért, ami szerinte valahol az árkádos és a szimulátoros között lesz. A harc nem lesz olyan realisztikus, mint például egy második világháborús lövöldében, de azért nem is lesz annyira lebutítva, mint a Borderlands játékokban vagy a Bulletstormban. Valószínűleg minden játékos megtalálja majd a saját stílusát, hiszen nem csak egyféle módon taktikázhatunk harc közben.

Nektek mi tetszik eddig legjobban a Cyberpunk 2077-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)