Hirdetés

Cyberpunk 2077 - nincs tervben a VR támogatás

|

A CD Projekt RED játéka ambiciózus lesz, de ennyire azért nem.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 egy FPS játék lesz, ezt a tényt pedig sokan elég nehezen dolgozták fel annak ellenére, hogy a stúdió elég jól megindokolta a dolgot. Néhányan azonnal elkezdtek teóriákat gyártani, melyek közül az egyik legvadabb az volt, hogy a csapat VR eszközökben is gondolkozik.

Hirdetés

A stúdió jobbank látta, ha már csírájában elfojtják az ilyen gondolatokat, ezért Twitteren nem is eresztették bő lére, csak annyit írtak: "Jelenleg nincsenek ilyen irányú terveink."

Az FPS nézet egy másik kérdést is felvet, ez pedig a már megerősített photo mode működése, ez ugyanis elsősorban a TPS játékok erénye volt ezidáig. Az FPS fejlesztők általában elég sokat szoktak spórolni a nem látható részeken (emlékezzetek csak vissza a Doom TPS-re), ezt várhatóan a CDPR nem lépi meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)