Hirdetés

Az új Cyberpunk 2077 háttérkép a tömegközlekedés veszélyeire hívja fel a figyelmet

|

A jelek szerint nem egy életbiztosítás, ha metróra száll az ember Night Cityben.

Hirdetés

Pont mostanában kezdtek ráunni régi háttérképetekre? Nagyon várjátok már a Cyberpunk 2077 megjelenését? Ha mindkét kérdésre egy határozott igen a válaszotok, akkor remek hírünk van a számotokra. 

Hirdetés

Befutott ugyanis egy elég ütős Cyberpunk 2077 háttérkép, amely azt mutatja be, milyen kemény az élet Night City metrójában: az állomáson épp a páncélos Arasaka egységek csapnak össze a csőcselékkel, magán a szerelvényen pedig V mellett úgy pihenget nyugodtan egy idősebb úr, hogy tőlük alig pár méterre vérbe fagyva fekszik valaki a metrókocsi padlóján. És mi még azt hittük, hogy a légkondi nélküli metrók jelentik az igazi szenvedést...

Alább éritek el a szóban forgó háttérképet, ami kattintás után természetesen megnő. 

2020. szeptember 17-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, de jön Google Stadiára is, valamikor később pedig Xbox Series X-re is érkezik (minden bizonnyal a PlayStation 5 sem marad majd ki, de erről eddig még nem esett szó).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)