Hirdetés

Cyberpunk 2077, Wrath of the Lich King Classic és FIFA 23 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Jönnek-jönnek az új címek, de folyton visszahúznak a régi kedvencek.

Hirdetés

Mindig öröm, ha azt látjuk, egy jobb sorsra érdemes játék második esélyt kap, és a hibák kigyomlálása, a hiányosságok pótlása következtében a megítélése is javul. Persze a nagy Cyberpunk 2077 reneszánsz nem egyes egyedül a CD Projekt Red fejlesztőinek érdeme, akiknek még mindig sok munkájuk van a játékkal, és nem csak a jövőre esedékes kiegészítő miatt.

De van még egy nagy visszatérőnk is, a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic, ami most egy jó darabig leköti majd a rajongókat, amíg a Blizzard kitalálja, hogy merre tovább, mivel az ez után következő kiegészítők már jobban megosztják a közösséget. És nem feledkezhetünk meg az őszi játékdömping újdonságairól, köztük a FIFA 23-ról sem, ami remek módszernek tűnik arra, hogy kipihenjük a szombati Play IT Show fáradalmait.

Hirdetés

HP - Teljesen elkapott a Victor Vran hangulata, játékmenete (még a ritka aljas craft rendszere is bejön), és persze Geralt hangja. Ölöm bele szisztematikusan minden szabadidőmet, már csak a Motörhead kiegészítő van hátra, amit mazurral közösen kellene majd lenyomni. Ja, és persze Lemmy-vel. 

Csirke - A pajtásokkal kezdünk teljesen elmerülni a digitális Gloomhavenben, ebből még baj lesz...

Kaci - Szombaton a PlayIT Show nagyszínpadán vezetek műsort, ahol korábban mindig sikerült valamilyen játékkal meglepnem a meghívott YouTubereket és a látogatókat is. Remélem, hogy ezt most is sikerül abszolválni, bekészítettem pár instant klasszikust.

Zs - Most, hogy az Edgerunners miatt a világ is kezd megbocsátani neki, ismét elmondhatom, hogy nekem bizony már a megjelenés hetében is nagyon bejött a Cyberpunk 2077, így nyilván harmadszor is visszatértem hozzá az anime lepörgetésével. Azt még nem döntöttem el, hogy teljes végigjátszás lesz-e, de ezúttal valószínűleg csak a next-gen patch óta megjelent új tartalmakra koncentrálok, és persze teszek pár kört Night Cityben Johnny Silverhand csodás Porschéjával. 

Szada - Egy időre félretettem a Far Cry 6-ot a tesztelések miatt, de most már mindenképpen szeretnék pontot tenni a sztori végére, szóval igyekszem a hétvégén befejezni és belevetni magam a következő nagy kalandba. Valószínűleg a Disney Dreamlight Valley lesz az.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

MattMadzz - Szeretnék egész hétvégén FIFA 23-at játszani, de az EA úgy tűnik nem próbálta ki a vadonban az új csalás elleni védelmet, így nagyjából minden kilépés után újra kell telepítenem a komplett FIFA 23-at. Ettől függetlenül ez a hétvégi program, meg egy szurkolói foci, természetesen a Chelsea-t képviselve ott is. A FIFA 23-at meg holnaptól egyszerűen nem fogom leállítani, a villanyszámlát meg továbbküldöm a fejlesztőknek.

Hunter - Megjött a Wrath of the Lich King Classic, megkaptam a Dragonflight béta meghívómat, és vasárnap lelövik az Overwatch 1-et, úgyhogy addig még loot boxokat is farmolni kellene. A hétvégén nem tervezem látni a szabad eget, és az egyetlen ok, amiért felállok majd az asztalomtól az a zabkásámhoz való mandulatejem felmelegítése lesz.

Kivi - Építem a csapatomat az NBA 2K23 MyTeamben, ahol érkeznek a szokásos hétvégi kihívások és a Limited mód, ami remélhetőleg érdekes szabályrendszert hoz, hogy kreatívan lehessen összerakni a kezdő ötöst. Ha pedig összejön a csapat, néhány meccs Dota 2 is bele fog férni az időbe.

Chava - Ha minden jól alakul, a következő három napban végre sor kerül a már többször elhalasztott horgásztúrára, és felhőtlenül élvezhetem a jó társaságot, meg azt is, ha van kapás, de igazából sosem ez a lényeg. Természetesen mindezt az online térből teljesen kiszakadva, a mobilt szigorúan eredeti funkciójára korlátozva (értsd: telefonálás) teszem. Mindazonáltal benne van a pakliban, hogy az időjárás megtréfál, ha esetleg így alakulna, nagy duzzogva visszatérek a Deatloopba.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)