Hirdetés

Ha Xbox One-ra veszed meg a Cyberpunk 2077-et, akkor ingyen megkapod az Xbox Series X-es verziót

|

Díjmentesen frissül majd a Microsoft új konzolján a CD Projekt Red ambiciózus szerepjátéka.

Hirdetés

Ma reggel jelentette be a CD Projekt Red, hogy felesleges azon aggódnunk, még a jelenlegi generációra vásároljuk-e meg a szeptember 17-én érkező Cyberpunk 2077-et, vagy esetleg várjuk meg vele az év végén érkező új konzolokat, hiszen biztos azok is megkapják majd saját felturbózott változataikat a játékból. Nos, ha Xbox One-ra vásároljuk meg a Cyberpunk 2077-et, akkor már teljesen biztos, hogy díjmentesen megkapjuk az Xbox Series X upgrade-et is. 

Hirdetés

Mindezt a Microsoft azon közleményére reagálták, miszerint az Xbox Series X a visszafelé kompatibilitás teljes tárházát megnyitja, tehát összesen négy konzolgeneráció Xbox játékai futnak majd az új vason, kezdve a legelső klasszikus Xbox címeitől. Mindezeken felül elég lesz egyszer megvenni a játékokat, ha birtokunkban van az Xbox One verzió, akkor az Xbox Series X-en elindítva már automatikusan a friss kiadás pörög. Ez a megoldás teljesen szembemegy a Sony jelenlegi generációs vonalával és úgy összességében a remasterek korszakával. Az már teljesen bizonyos, hogy az Xbox Game Studios saját játékainál az említett megoldást fogja alkalmazni a Microsoft, de a lehetőség bármelyik fejlesztő előtt nyitott lesz. 

Az CD Projekt Red csapata pedig élt is ezzel, szóval ha szeptemberben megveszitek a Cyberpunk 2077-et, akkor év végén simán tolhatjátok majd a játékot Xbox Series X-en is (feljavított látványvilág mellett), nem kell újra fizetni érte. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)