Hirdetés

Mikor jöhet next-gen konzolokra a Cyberpunk 2077?

|

Mivel a Cyberpunk 2077 megjelenés a jelenlegi konzolgeneráció végére esik, ezért sokakban merült fel a kérdés, hogy mi lesz a PlayStation 5 és az Xbox Scarlett verziókkal? Lesznek egyáltalán belátható időn belül?

Hirdetés

Mint minden hasonlóan nagy volumenű megjelenésnél, szóba került egy lehetséges, következő generációs port is a Cyberpunk 2077 kapcsán, hiszen sokan szeretnék tudni, hogy érdemes-e várni a PS5 vagy új Xbox megjelenésre, hogy a lehető legjobb élményben legyen részük. A CD Projekt RED vezetői erről is beszéltek egy közelmúltbéli befektetői megbeszélésen.

Hirdetés

A stúdió pénzügyi vezetője, Piotr Nielubowicz félreérthetetlenül célozgatott nyilatkozatában:

"Egyelőre az a fontos, hogy mi a jelenlegi generációs platformokra jelentettük be a játékot. Persze látjuk, hogy mi érkezik, és közelről figyeljük a PlayStation és Xbox körüli történéseket. Ez alapján feltételezheti bárki, hogy valamikor csinálni fogunk valamit a következő generációra, de ennek kapcsán egyelőre nincs semmi konkrétum, és arra tippelnék, hogy nem az új konzolok megjelenésekor számíthat bárki is ilyesmire."

A cég elnöke,  Adam Kiciński hozzátette, hogy a játék a jelenlegi technológia előtt járt, és majdnem elmondható róla, hogy komolyabb specifikációkra teremtetett. Meglátjuk, hogy ez mit is jelent majd a gyakorlatban, egyelőre a sok virágnyelven megfogalmazott szöveg lényege szerintünk az, hogy mindenképpen azt akarják, vegyük meg jövő tavasszal a játékot, aztán majd az első kör után talán szóba jöhet egy fényesebbre csiszolt next-gen port, de arra még azért várnunk kell majd egy kicsit, hogy az eladásokat maximalizálni tudja a CD Projekt RED.

Ti hajlandóak lennétek várni egy Cyberpunk 2077 remaster verzióra, vagy megjelenéskor azonnal ugrotok Keanu Reeves nyakába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)