Hirdetés

Akkor hogy is érkezik majd a Cyberpunk 2077 next-gen verziója?

|

Az biztos, hogy az Xbox Series X-hez jár majd a feljavított Cyberpunk 2077 élményt, de várni kell rá, és arról továbbra sem tudunk, hogy a PlayStation 5 kap-e egyáltalán bármiféle hasonló, felújított kiadást.

Hirdetés

Mint ismeretes, azok a vásárlók, akik Xbox One-ra veszik majd meg a Cyberpunk 2077-et, később teljesen ingyenesen megkapják a játék következő generációs szintre emelt kiadását Xbox Series X-re - a Microsoft egész Smart Delivery programja erre a megoldásra épül, tulajdonképpen megszünteti a remastereket, és díjmentesen adja oda a hűséges vásárlóknak a legújabb verziókat. Most kiderült, hogy a CD Projekt Red szerepjátéka esetében erre még picit tovább kell várnunk, mint magára az új konzolra. 

Hirdetés

Michal Nowakowski, a CD Projekt Red alelnöke ugyanis nemrég elárulta, hogy bár a visszafelé kompatibilitásnak hála az Xbox Series X megjelenésének napjától fogva futtatható lesz a Microsoft új masináján is a Cyberpunk 2077 Xbox One-os változata, de a teljes értékű, következő generációs kiadásra még azért kicsit várni kell majd.

Azt már tudjuk, hogy a Sony sem akar lemaradni a visszafelé kompatibilitás terén, így értelemszerűen az új PlayStation 5 konzolokon is egyből bezizzenthetjük a PS4-es Cyberpunkot, ugyanakkor fontos megjegyezni, egyelőre egyetlen szó sem esett arról, hogy a Series X-hez hasonlóan a PS5 is kapni fog dedikált, felújított verziót. 

Persze furcsa lenne, ha csak az Xbox Series X-re jelenhetne meg a felturbózott Cyberpunk 2077, de azért ne felejtsük el, hogy van az a pénz, amiért az ember haja korpásodni kezd. A Cyberpunk 2077 megjelenés első körben idén szeptember 17-én várható PC-re, Google Stadiára, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. A többit majd meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)