Hirdetés

Az eredeti Cyberpunk játék készítője a Sim City-ben alkotta meg Night City prototípusát

|

Ráadásul mindehhez egy Apple II-es masinát használt a szerepjáték kitalálója.

Hirdetés

Valószínűleg sok eltérés lesz a CD Projekt Red játéka, a Cyberpunk 2077 és az eredeti Cyberpunk között, de az biztos, hogy a lengyel csapat alkotásában is ugyanúgy Night City-ben kalandozhatunk majd. A különleges város megalkotásában pedig úgy tűnik, nagy szerepe volt egy videojátéknak.

Hirdetés

Mike Pondsmith, a klasszikus Cyberpunk szerepjáték megalkotója nemrég a PAX Westen beszélt a kalandnak otthont adó városról. Így megtudtuk például azt, hogy Night City megalkotásakor Pondsmith a Sim City-ben is kísérletezgetett, és direkt egy olyan várost akart megépíteni, amelyben nagyon nehéz közlekedni. Ráadásul mindezt egy Apple II-esen csinálta.

Pondsmith egyébként már régóta aktívan segíti a Cyberpunk 2077 fejlesztését, és saját elmondása szerint Night City azért is lesz nagyon érdekes hely a játékban, mert elképesztően részletesen ki van dolgozva. A játékosok tisztában lesznek a körülöttük zajló eseményekkel, a hírekkel, a politikával, és azt is tudni fogják, kik a fontosabb személyek, illetve miféle bandák mászkálnak a városban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)