Hirdetés

Cyclopean - Cthulhu RPG készül

|

Howard P. Lovecraft hátborzongató fantazmagóriája ezúttal egy körökre osztott RPG képében elevenedik meg monitorainkon.

Hirdetés

A megjelenés előtt álló posztapokaliptikus Age of Decadence mellett az Iron Tower Studio lelkes munkatársai belekezdtek egy Cthulhu RPG fejlesztésébe is. A munkálatokért a frissen alakult Team Omega, tehát egy másik csapat felel, s a projektvezető szerepében Soctt Hamm-et találjuk, aki Keep on the Borderlands című The Temple of Elemental Evil-konverzióval hívta fel magára a szerepjátékosok figyelmét.

A képek az Age of Decadence-ből származnak. Vélhetően a Cyclopean is ugyanezt a grafikus motort használja majd.

index_lm_house.jpg


A történet Arkham fiktív városában kezdődik, s a játék során Massachusetts állam számos települését látogathatjuk meg, miközben kultistákkal, rendőrökkel, egyszerű civilekkel, rejtélyes társaságokal, bűnözőkkel, túlvilági teremtményekkel, s elképzelhetetlen szörnyűségekkel találkozunk.

indexscreen1.jpg


A fejlesztők igyekeznek Lovecraft írásainak hangulatához hű környezetet, s a mesterhez méltó történetmesélést prezentálni. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a küldetéseket több módon, több lehetséges következménnyel számolva oldhassuk meg. A Falloutokhoz hasonlóan csupán módjával befolyásolható NPC-k szegődnek majd mellénk, s lesznek hű társaink a körökre osztott harcban is. Persze senki sincs arra kényszerítve, hogy a gonosz ellen harcoljon. Ha épp ahhoz van kedvünk, akár csatlakozhatunk is a hívek közé, ahogyan több más szervezetbe is beállhatunk.

indexscreen4.jpg


További részletekért irány a hivatalos fórum!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)