Hirdetés

D-Lan - Eljött a party ideje!

|

Idén júliusban immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Dunaújváros kedvelt számítógépes összejövetele a D-Lan. Az egyre ismertebb rendezvényen a fiatalok három online játékban mérhetik össze tudásukat. A Need For Speed Underground 2 az autós, a Warcraft III. a stratégiai, a Counter Strike pedig az FPS kategória kedvelőinek nyújt kihívást. A versenyek helyszíne, az első három alkalomhoz hasonlóan a Dunaferr Szakközép és Szakiskola tagozatának sportcsarnoka lesz, ahol nagyjából 120 játékos vehet részt a küzdelmekben. A verseny növekvő elismertségét jelzi, hogy idén minden eddiginél több támogató segíti a zavartalan lebonyolítást. A rendezvényt számos helyi vállalkozás, valamint vezető hazai disztribútorok támogatják nagy értékű felajánlásaikkal. A népszerűsítésért és a beszámolókért az online médiumok közül a HWSW, a GameStar Online, a Mod-Tech Hall-t is szervező HardwareOC - Radikalmod páros, a JOX.hu, valamint a Prohardver vállalnak kiemelkedő szerepet. A rendezvényről beszámolóval jelentkezik a két legismertebb hazai játékos-magazin a GameStar és a PC GURU. További információk a D-Lan hivatalos internetes oldalán érhetők el, a http://lan-info.ultraweb.hu címen. A versenyre asztalfoglalással az előző címen még lehet jelentkezni június 30-ig 500 forintos nevezési díj fejében. A nézelődőknek a belépés ingyenes!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)