Hirdetés

D4: Dark Dreams Don't Die - PC-re is jön

|

Ma a fejlesztő is megerősítette, ami már régóta nyílt titok: PC-re is megjelenik az eddig Xbox One-exkluzív D4: Dark Dreams Don't Die.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben jelent meg Xbox One-ra az igen sajátos, epizodikus kalandjáték, a D4: Dark Dreams Don't Die, melyben egy időutazásra képes magánnyomozót irányítva kell megakadályoznunk feleségének halálát.

Korábban a GDC 2015-ön, majd a PAX Easten is kiszúrták, hogy az előadások során a játék PC-s változata fut, de Hidetaka Suehiro, avagy Swery, a játék rendezője csak a napokban közzétett, Famitsunak adott interjújában erősítette meg a D4 számítógépes kiadásának létezését. Ez a változat is tartalmazni fogja az első három epizódot, melyek az alapjáték részét képezik, de később további epizódok is érkeznek mind a PC-s, mind az Xbox One-os változathoz. Irányítani várhatóan csak egérrel fogjuk tudni, a Kinect támogatást nem emelik át. Dátum még nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)