Hirdetés

D4 - megjelenés holnap, itt a launch trailer

|

Váratlanul ért minket is, de már holnap megjelenik a Deadley Premonition alkotóitól érkező D4 egy része.

Hirdetés

Még a 2013-as E3-on jelentették be az Xbox One-exkluzív D4-et (a Dark Dreams Don't Die rövidítése), ami a Deadly Premonition, a Lord of Arcana és a Spy Fiction játékokról ismert Hidetaka "Swery65" Suehiro új, misztikus játéka. Legnagyobb meglepetésünkre holnap már neki is láthatunk a teljesítésének. 

Legalábbis a D4 egy részének, ugyanis bár holnaptól digitálisan már beszerezhetővé válik az Xbox Live-on keresztül, a 14.99 dolláros (~3600 forintos) árcéduláért nem az egész játékot, hanem a prológust, az első és második epizódot kapjuk meg - a további fejezetek csak később válnak majd elérhetővé. Íme a holnapi kiadás launch trailere, meglehetősen abszurd tálalásban:

Swery azt is megerősítette, hogy bár a Kinecttel növelhető a játékélmény (az egyszerű gesztusokat és a hangot illetően), azonban nélküle sincs gond, a kontroller analóg karjaival minden helyettesíthető. 

Tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)