Hirdetés

Unity-ben alkották újra a The Elder Scrolls II: Daggerfallt

|

A játékvilág rajongói tényleg nem ismernek határokat.

Hirdetés

A The Elder Scrolls széria minden része legendás, és minél újabb egy epizód, annál nagyobb sikereket ért el. A Daggerfall talán nem volt meg mindenkinek, ám egy eltökélt rajongónak köszönhetően most a második epizód is kapott egy kis törődést.

Hirdetés

A játék 1996-ban jelent meg PC-re, amiből következik, hogy eredeti formájában a modern rendszerek csak emulátorokkal tudják működésre bírni, a játékon pedig ezzel együtt igencsak látszanak az öregedés jelei. Egy elhivatott fejlesztő a játék nagysága előtt is adózva úgy döntött, hogy a Unity Engine segítségével alkotja újra. Gavin "Interkama" Clayton már egy évtizede kísérletezget a régivágású játék újjáépítésével, a Daggerfall Unity című projekt pedig 2015 óta játszható állapotban van.

A fejlesztő a napokban nyilvánosságra is hozta a feldolgozás első alpha verzióját, amiben a Daggerfall történetét az elejétől a végéig átélhetjük. A módosított Daggerfall számos grafikai fejlesztést, néhány játékmenetbeli finomítást és többek között korszerűsített egér-billentyűzetes irányítást is tartalmaz.

Clayton gőzerővel dolgozik a Daggerfall Unity tökéletesítésén, addig a már most is eléggé meggyőző verziót innen szerezhetitek be. A futtatáshoz szükség lesz az eredeti The Elder Scrolls II: Daggerfallra is, amit a Bethesda ingyenesen közzétett korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)