Hirdetés

Daisy Ridley és James McAvoy videojátéka újabb platformokat hódít meg

|

A Twelve Minutes az idei egyik legjobb indie játék, és nemsokára újabb játékosokhoz juthat el.

Hirdetés

Az Annapurna Interactive rendszerint valamilyen különlegességgel próbál meg színt vinni a játékiparba, a Twelve Minutes képében például egy időhurkos sztorit csomagolt sokszor 12 percbe. Ha olvastátok már a tesztünket róla, akkor tudjátok, hogy egy különleges és agyba markoló élmény, ami minden hibájával együtt is megéri a ráfordított időt, és a koncepcióján kívül a szinkronhangjai (Daisy Ridley, James McAvoy, Willem Dafoe) miatt is megérdemel egy esélyt - Game Pass előfizetéssel meg pláne. 

Hirdetés

A nyár végén megjelent Twelve Minutes azonban idáig csak PC-re (Steamen), Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re volt elérhető, más platformokra nem, amit az Annapurna Interactive kiadó és a Nomada fejlesztőcsapat hamarosan pótolnak. A hivatalos bejelentés szerint az egyetlen lakásban játszódó, felülnézetes interaktív thriller december 7-én PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is meg fog jelenni, amihez kedvcsináló gyanánt készült egy új előzetes is. 

Akinek bejött a Twelve Minutes, az akár szavazhat is rá, hogy december 9-én díjat kapjon a 2021-es Game Awardson, ugyanis jelölték a legjobb indie játék kategóriában

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)