Hirdetés

Damnation - A magányos cowboy

|

Milyen lehet Billy Ray élete a motorizált tehenek, a kibernetikus csaposok és a 300 Dalton fivér között?

Hirdetés

Nem tudom, de az biztos, hogy nem a Damnation című akciójátékból derül ki. A cucc egyszerű rajongói modból nőtte ki magát komoly projektté, amit a brit Codemasters karolt fel. Hogy jól tette-e, az valamikor a jövő év elején derülhet ki, addig csak képekre, videókra és innen-onnan felröppenő információkra támaszkodva alkothatunk előzetes képet róla.



Azt tudjuk, hogy az amerikai polgárháború történetének egyik lehetséges alternatívája vár a játékosra, amiben a harcok hosszú évtizedekig húzódtak el, s a technológia nem a megszokott irányba fejlődött. Ez elvileg steampunk lenne, de az etalon Arcanum-hoz képest még bőven van hova fejlődni. Nem baj, cserébe kapunk indián hókuszpókuszt, kínai harcművészetet, és egy külső nézetes akciójátékot. Szóval ez így nekem valahogy nem kerek, sőt még a félhold formáját sem közelíti. Éhes vagyok és morcos, biztos ezért szőrösödik hirtelenjében a szívem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)