Hirdetés

Damnation - A rosszfiúk

|

Hamarosan elkárhozunk mind. Azok tuti, akik nem neveznek be a Blue Omega új játékára.

Hirdetés

Elméletileg a hó végén érkezik a boltokba a Damnation. A nagyon érdekes környezetben játszódó játék igencsak jónak tűnik. A western beütésű steampunk világ, és a hihetetlenül fejlett MI pompás szórakozást ígér.

A trailert megtekintve az embernek szinte kedve támad csizmát húzni, és egy batár bőrkabátba bújni. Szerencsére olyan fegyverek nincsenek a valóságban, amiket láthatunk, pedig micsoda feeling lenne így kimenni a parkba. Lövöldözés természetesen szóba sem jöhet, max egy kis cos-play bemutató. A Damnation világának rosszfiúit láthatjuk mozgásban itt alant, valamint a fejlesztő bácsik elmesélik miért egyedi, hogy a főhős úgy ugrál mint a herceg a Prince sorozatból. Az viszont tényleg jól hangzik, hogy ezúttal nem csak mi ugrabugrálunk, hanem biza a gaz ellenfelek sem restek oszlopot mászni, falra kúszni, köteleken csúszkálni. A Damnation egyszerre érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, és PC-re május 26-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)