Hirdetés

Damnation - Jövőre csúszik a vadnyugati kárhozat

|

Ha tovább "fogynak" a játékok, lassan semmi sem marad a Codemasters tarsolyában a nagy karácsonyi őrület idejére.

Hirdetés

Nem elég, hogy a várólistámon előkelő helyet elfoglaló Rise of the Argonauts idei megjelenése bizonytalanná vált, a legfrissebb hírek szerint a Damnation is kényszerű halasztást szenved. Kissé rosszmájú leszek, de úgy vélem, a Blue Omega hobbiprojektjéből kinőtt játékra még jócskán ráfér a csiszolgatás. Szerencsére a fejlesztők is így gondolják (bár más okokból, mint jómagam), hiszen az ajándékba kapott hónapokat arra kívánják fordítani, hogy még jobbá és szórakoztatóbbá varázsolják a végterméket. Konkrét új megjelenési dátum nincs, csupán annyit kotyogtak el, hogy valamikor 2009. elején kerül rá sor. Jó hír viszont, hogy nem árulnak zsákbamacskát. Megközelítőleg egy hónappal a debütálás előtt megosztanak a közönséggel egy játszható demót, mégpedig mindhárom platformon.

damnation__2_.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)