Hirdetés

Damnation - Steampunk gyönyör!

|

Hölgyek, urak figyelem! Máris befutottak az érdemtelenül elhanyagolt steampunk környezetbe helyezett játék első képei.

Hirdetés

Miként fejlődött volna világunk, ha adott esetben az amerikai polgárháború néhány év helyett fél évszázadon át dúlt volna teljes erővel? Erre a kérdésre kaphatunk választ, a 2005-ös Make Something Unreal Contest döntőse, a Blue Omega Entertainment minap bejelentett játéka. FPS és TPS nézetből játszható akció, némi platform és kaland elemmel, elcsépeltnek nem nevezhető környezetben. A gőzgépek által uralt világba további kellemes mellékízt csempésznek az őslakosok által becsempészett misztikus, mágikus elemek és a kínai "vendégmunkások" harcművészeti ismeretei.
Ráadásul a képek alapján úgy tűnik, hogy a jól kidolgozottnak és izgalmasnak ígért történet során egy roppant csinos segítőtársunk is akad.

 

 

Damnation - 1. kép Damnation - 2. kép Damnation - 3. kép Damnation - 4. kép Damnation - 5. kép Damnation - 6. kép


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)